(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Jahodový řez
Potřebné ingredience
Přísady na buchtu.(buchta je podle paní Pavlinky) zbytek moje fantazie.
hrnky hladké mouky, 2 hrnky cukru (krystal), 1 hrnek rozpuštěného másla, 4 vejce, 1 prášek do pečiva
1 hrnek sodovky.
1 želatina koupená v obchodě
krém jen jeden tvaroh a jedno pomazánkové máslo a 4 lžice cukru moučka. Kapka mléka
Jakékoliv ovoce.
Postup přípravy
Přísady na buchtu sšechny smícháme dohromady a vylejeme na vymazaný plech. Pečeme 30 minut na 180 stupňu. Jak buchta schládne tak ji pomažeme polevou smíchanou ze všech přísad na polevu. poklademe ovoce a zalijeme želatinou. dáme vychladnou. Je to mňamka. Ham
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
26. 6. 2009, 13:41
Dadaa
(upraveno)
25. 6. 2009, 21:33
Snad jsem nic nepřehlédla, ale kolik je tam, prosím, těch hrnků mouky? Děkuji.Dáda